Kurs og seminarer

Politikk

ONF tilbyr en rekke kurs og seminarer hvor vi informerer om studentrettigheter og studentdemokrati. Om dere ønsker et besøk fra oss kan vi kontaktes ved hjelp av skjemaet nedenfor.

Høstseminar

ONF sitt høstseminar inneholder faglige diskusjoner, paneldebatter med tillitsvalgte og andre aktører fra skoler, politiske partier og andre interesseaktører, kursing i studentdemokrati, workshops, middag og teambuilding.

Studentorganet ved fagskolene som er medlem av ONF kan stille med 2 representanter til seminaret. Begge deltakerne må være fagskolestudenter. Studentråd som ønsker flere deltakere, kan kontakte ONF angende dette. Støttemedlemmer og enkeltmedlemmer i ONF kan også delta på seminaret. Vi har også et begrenset antall gjesteplasser.

ONF dekker kostnader til overnatting og måltider for deltakerne. Fagskolen dekker reiseutgiftene for sine studentrepresentanter

Regionsseminar

ONF tilbyr regionsseminar i ulike deler av landet. Ved siden av å få en innføring i studentrettigheter og -demokrati av oss i ONF, er dette også en plattform hvor det er mulig å møte andre tillitsvalgte fra din region. Dette er en gylden mulighet til å knytte bånd og utveksle erfaringer med andre tillitsvalgte fra ditt nærområde. 

Informasjonsbesøk fra ONF

Gjennom hele studieåret reiser vi rundt til de ulike medlemslagene og informerer studentene om hvem vi erhva vi gjør og hvorfor vi gjør det. Om du kunne tenke deg et besøk, kan du kontakte oss ved bruk av skjemaet nedenfor.

Kursing i studentdemokrati

Vi tilbyr også kursing i studentdemokrati for studentrådene i medlemslagene våre. Her er en oversikt over kursene vi tilbyr:  

  • Et grunnleggende kurs hvor det gis en lett innføring i hva et studentdemokrati er, hvorfor det er viktig og hvordan organisere det på best mulig måte.  
  • Et kurs for viderekommende i studentdemokrati.
  • Skreddersydde kurs innenfor spesifikke temaer. 

Ønsker dere som studentråd kurs fra oss kan dere kontakte oss ved bruk av skjemaet nederst på denne siden.

Kommende arrangementer

Høstseminar 2023

Landsmøte 2024

Bestill kurs eller informasjonsbesøk her:

(MERK: Vi benytter reCAPTCHA V3 sitt spamfilter – Dersom du får feilmelding, prøv å åpne siden i inkognitomodus.)