Kurs og seminarer

Politikk

Kurs og seminarer

ONF tilbyr en rekke kurs og seminarer hvor vi informerer om studentrettigheter og studentdemokrati. Om dere ønsker et besøk fra oss kan vi kontaktes ved hjelp av skjemaet nedenfor.

Høstseminar

Under ONFs høstseminar er alle studentlederne ved våre medlemslag inviterte. Her bruker vi en helg på å delta i workshops, foredrag og diskusjoner i temaer som er relevante for oss fagskolestudenter.  

Program fra tidligere høstseminar:
– 2019

Regionsseminar

ONF tilbyr regionsseminar i ulike deler av landet. Ved siden av å få en innføring i studentrettigheter og -demokrati av oss i ONF, er dette også en plattform hvor det er mulig å møte andre tillitsvalgte fra din region. Dette er en gylden mulighet til å knytte bånd og utveksle erfaringer med andre tillitsvalgte fra ditt nærområde. 

Informasjonsbesøk fra ONF

Gjennom hele studieåret reiser vi rundt til de ulike medlemslagene og informerer studentene om hvem vi erhva vi gjør og hvorfor vi gjør det. Om du kunne tenke deg et besøk, kan du kontakte oss ved bruk av skjemaet nedenfor.

Kursing i studentdemokrati

Vi tilbyr også kursing i studentdemokrati for studentrådene i medlemslagene våre. Her er en oversikt over kursene vi tilbyr:  

  • Et grunnleggende kurs hvor det gis en lett innføring i hva et studentdemokrati er, hvorfor det er viktig og hvordan organisere det på best mulig måte.  
  • Et kurs for viderekommende studentdemokrati.
  • Skreddersydde kurs innenfor spesifikke temaer. 

Ønsker dere som studentråd kurs fra oss kan dere kontakte oss ved bruk av skjemaet nedenfor.

Kommende arrangementer

Høstseminar i studentdemokrati

Landsmøte 2022 og 10. års jubileum

Bestill kurs eller informasjonsbesøk her:

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du få jevnlige oppdateringer om hva som skjer i vår organisasjon.

Ønsker du å abonnere på vårt nyhetsbrev?