Høstseminar i studentdemokrati i studentdemokrati

Høstseminar

Høstseminar 2022


Organisasjon for Norske Fagskolestudenter inviterer våre medlemmer ved fagskolene til høstseminar i studentdemokrati 2022.

  

Sted:    Quality Airport Hotel Gardemoen (Lokevegen 7, 2067 Jessheim)L20ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffokevegen 7, 2067 Jessheim)

Dato:    25. til 27. november 2022
Tid:       Fredag kl. 15.00 til søndag 15.00.

Hvert år arrangerer ONF høstseminar i studentdemokrati for våre medlemslag, og under årets seminar vil temaet være «Studentmedvirkning». Studentmedvirkning er helt sentralt i fagskolenes kvalitetsarbeid, det er et lovmessige krav, og det er selve kjernen i et godt studentdemokrati.

Studentmedvirkning er det batteriet som får dårligst skår hvert eneste år på studiebarometeret for fagskolestudenter (SBF). Dette ønsker vi å ta tak i ved å se på hvilke utfordringer som finnes ved fagskolene, og reflektere over gode løsninger for å oppnå velfungerende og inkluderende studentdemokrati. Målet for helgen vil være å se hvordan studentene og skolene sammen kan arbeide for god kultur tilknyttet studentmedvirkning i fagskolesektoren.

Høstseminaret vil inneholde faglige diskusjoner, panelsamtaler og workshops som belyser temaet. Det vil også være et sosialt program med teambuilding og annet gøy hvor vi studenttillitsvalgte ved ONFs medlemslag kan bli bedre kjent med hverandre på tvers av landets fagskoler. Det ryktes også at det vil skje en ekstra overraskelse en av kveldene i løpet av helgen!

Deltakelse og påmelding til ONFs høstseminar.

Vi ønsker å invitere to studentrepresentanter fra deres fagskole til å delta. Studentråd som ønsker flere deltakere kan kontakte ONF angående dette. Støttemedlemmer
og enkeltmedlemmer i ONF kan delta på seminaret om dere ønsker. 
Vi har også et begrenset antall gjesteplasser.

Reise, kost og losji

ONF dekker kostnader til overnatting og måltider for studentrepresentantene. Fagskolen dekker reiseutgiftene for sine studentrepresentanter.

Kostymemiddag

Lørdag kveld arrangerer vi en kostymemiddag, og vil med dette oppfordre alle til å ta med et kostyme for helgen. Terskelen er lav og takhøyden stor, så her er det bare å slå seg løs!

Påmeldingsfristen til seminaret er mandag 7. november 2022

Påmeldingen er bindende. Deltakere som melder seg av etter påmeldingsfristen eller lar være å møte opp på seminaret må selv dekke prisen for overnatting og måltider.

Invitasjon til høstseminaret ble sendt ut til medlemslagene 21.september. PS: Om skolen deres ikke har sendt oss kontaktinformasjonen til de nye tillitsvalgte, ber vi om at dere sender oss dette snarest mulig så vi får sendt invitasjonen til dem også.

Detaljert program for hele helgen blir sendt ut til de påmeldte i forkant av seminaret. 

Ved spørsmål vedrørende høstseminaret så ta kontakt med generalsekretær Wictor Østvand Jensen på tlf: 46837140.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Høstseminar i studentdemokrati

Meld deg på høstseminar i studentdemokrati her, påmeldingsfrist 7. november.

(MERK: Vi benytter reCAPTCHA V3 sitt spamfilter – Dersom du får feilmelding, prøv å åpne siden i inkognitomodus.)

*Du kan lese mer om hvordan vi behandler denne informasjonen her!
Høstseminar

Høstseminar

Organisasjon for Norske Fagskolestudenter inviterer årlig våre medlemmer til et høstseminar.

 

ONF sine høstseminar inneholder faglige diskusjoner, paneldebatter med tillitsvalgte og andre aktører fra skoler, politiske partier og andre interesseaktører, kursing i studentdemokrati, workshops, middag, teambuilding og mye mer! 

 

Seminarene er tenkt som en sosial og faglig møteplass der medlemslagene blir kjent med hverandre, organisasjonen og fagskolesektoren i sin helhet. Det er en spennende og innholdsrik helg det er verdt å få med seg.

 

 

Vel møtt!