Personvernerklæring

Personvernerklæring

Personvernerklæring for Organisasjon for Norske Fagskolestudenter

Denne siden gir oversikt over hvordan Organisasjon for Norske Fagskolestudenter behandler personopplysninger som du gir når du besøker og bruker tjenester på fagskolestudent.no 

 Når du besøker fagskolestudent.no 

Nettsiden fagskolestudent.no samler inn informasjon gjennom informasjonskapsler. Formålet er å forbedre funksjonaliteten og brukervennligheten. Informasjonen er anonymisert, og kan ikke knyttes til deg som bruker eller din IP-adresse. Du kan se hvilke informasjonskapsler vi benytter på denne siden Cookies

 Du har mulighet til å skru av informasjonskapsler i innstillingene i nettleseren. 

 Når du melder deg på et arrangement 

Når du melder deg på ONFs landsmøte eller andre arrangement i regi av ONF, sparer vi informasjon om deg for å kunne gjennomføre arrangementet. For å kunne gjennomføre arrangementet trenger vi navn, kontaktinformasjon og studiested, og informasjon om spesielle matbehov eller andre hensyn vi bør ta. Vi samler ikke inn informasjon uten samtykke fra deg. Informasjonen lagres sikkert, og tilgang til den er begrenset til personer som arbeider med gjennomføring av arrangementet.  

Etter at arrangementet er avsluttet, sparer vi informasjon om deltakerne i en begrenset periode, og aldri mer enn 12 måneder. Sensitive personopplysninger, for eksempel om helse (allergier, medisiner) blir slettet umiddelbart etter at arrangementet er avsluttet.  

 Når du kontakter ONF med spørsmål 

Når du kontakter ONF per e-post eller telefon, tar vi vare på opplysningene du sender oss i en kort periode. Formålet med dette er å kunne behandle saken din og svare på oppfølgingsspørsmål. Vi samler ikke inn informasjon uten samtykke fra deg. Informasjonen lagres sikkert, og tilgang til informasjonen er begrenset til personer som jobber med din sak. Informasjon som kan knytte henvendelsen din til deg eller din e-post-adresse, slettes innen 6 måneder etter at saken din er avsluttet. Sensitive personopplysninger (lenke til Datatilsynets guide: https://www.datatilsynet.no/om-personvern/personopplysninger/ ) blir slettet umiddelbart etter at arrangementet er avsluttet. ONF beholder anonymisert informasjon om henvendelser for statistikkformål.  

 Vi oppfordrer til varsomhet med å sende sensitiv informasjon per e-post. 

 Når du meldes inn som kontaktperson 

Når du registrerer deg som leder i studentorgan ved en av våre medlemsinstitusjoner, samtykker du til at vi kan lagre informasjon om navn, kontaktinformasjon og studiested. Informasjonen lagres sikkert, og tilgang til denne informasjonen er begrenset til personer som jobber med oppfølging av medlemslag. Informasjonen slettes senest et halvt år etter at studieåret er avsluttet. 

 Rett til innsyn 

Du har til enhver tid rett til å få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg. Du har også rett til å be om retting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. 

Du har rett til å kreve at informasjon vi har spart om deg skal slettes. Hvis du vil ha innsyn, kreve retting eller be om sletting kan du kontakte oss på post@fagskolestudent.no. 

 Ansvar for behandling av personopplysninger i ONF 

ONFs leder er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. ONFs leder kan kontaktes på leder@fagskolestudent.no