Bli med på ONFs landsmøte 2019!

ONF inviterer våre medlemmer til Landsmøtet 2019 som holdes på Quality Airport Hotel Gardermoen fra 29. til 31. mars 2019. 

Landsmøtet til ONF er det viktigste møtet for studentdemokratiet i fagskolen. På Landsmøtet til ONF er studentenes anledning til å si sin mening. Her samler studentrepresentanter for våre 11000 medlemmer for å diskutere og vedta politikken og arbeidsprogrammet som skal fremme fagskolestudentenes interesser i 2019-2020.  

2018 var et avgjørende år for ONF og fagskolestudentene. Den nye fagskoleloven som trådte i kraft 1. juli 2018 har fastsatt mange positive endringer for studentene. Blant de viktigste forbedringene er studiepoeng, gradsbetegnelser og rett til å opprette lokalt studentdemokrati. Nå skal landsmøtet i ONF peke ut veien videre. Hvilke politiske saker bør ONF løfte i 2019, og hvordan kan vi jobbe for å gjøre hverdagen til fagskolestudentene bedre?

Landsmøtet i ONF består av delegater og observatører fra alle våre medlemslag. Detaljert program for hele helgen sendes ut sammen med sakspapirene når møtet nærmer seg. På lørdag åpner Landsmøtet og vi følger sakslisten til møteslutt på søndag.

Les mer om Landsmøtet 2019 og påmelding her.

 

Velkommen!

 

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Stikkord: