Takk for oss for denne gang, Arendal!

Fra venstre: Wictor Østvand Jensen (generalsekretær), Ingrid Marie Aare (hovedstyret), Henning Skau (leder), Kim Terje Loraas (politisk rådgiver), Tom Alexander Østensen (hovedstyret) og Thea Tuset (nestleder).

Forrige uke gikk Arendalsuka igjen av stabelen, og igjen deltok ONF. 

Det var et tett program under hele uka, og vi opplevde det veldig nyttig for oss å delta. Vi fikk med oss mange spennende arrangementer om kompetanse og utdanning, møtt mange samarbeidspartnere og knyttet nye kontakter.

Fra ONF deltok i år tillitsvalgte fra Hovedstyret i ONF, inkludert leder Henning Skau og nestleder Thea Tuset, samt generalsekretær Wictor Østvand Jensen og vår nyansatte politiske rådgiver Kim Terje Loraas. Leder i ONF Henning Skau deltok selv i tre ulike paneldebatter i løpet av uken hvor alle debattene hadde godt oppmøte med et stort engasjement for høyere yrkesfaglig utdannelse:

  • Kompetanse til industrien: Er det på tide med en fagskolereform? Arrangører: ONF og FLT (Forbundet for Ledelse og Teknikk)
  • Utdanning etter videregående – like muligheter for de med fagbrev og studiekompetanse? Arrangør: Kompetansebehovsutvalget
  • Lansering av Studenters levekår 2021 En levekårsundersøkelse blant studenter i høyere utdanning. Du kan lese mer om selve rapporten her.

Leder i ONF Henning Skau var svært tilfreds med ONFs deltakelse. – Jeg er veldig fornøyd med vår tilstedeværelse under Arendalsuka i år. Foruten arrangementene vi medvirket til så er det veldig gøy å se at høyere yrkesfaglig utdanning blir satt på dagsorden på så mange arrangementer og at fagskolen blir trukket fram som veldig viktig for å løse dagens og morgendagens kompetansebehov, sier leder i ONF Henning Skau.

Leder i ONF Henning Skau under arrangementet «Kompetanse til industrien: Er det på tide med en fagskolereform?» i samarbeid med FLT.
Lansering av Levekårsundersøkelsen 2021. Fra venstre: statssekretær Oddmund Løkensgard Hoel (Sp), Maika Marie Godal Dam (leder i NSO) og Henning Skau (leder i ONF).
Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Stikkord: