Intervju av påtroppende valgkomitemedlem Inger Johanne Tjelta Hivand

Navn, alder, verv i ONF?

Inger Johanne Tjelta Hivand, 25-26 (alt etter når denne kommer ut, blir 26 8.august), Valgkomitemedlem.

Hvor kommer du fra?

Jeg kommer fra Ålgård, som er et lite sted 30 minutter sør for Stavanger.

Hvilken fagskoleutdanning har du/hvilken fagskole går du på nå, og hva studerer du?

Jeg har studert Visuell Kunst i 2 år på Kunstskolen i Stavanger 2019-2021, ble nylig ferdig med nettstudiet innen Video Markedsføring i Sosiale Medier ved Noroff Fagskole AS og til høsten skal jeg studere Administrasjons Koordinator på nett ved Fagskolen Kristiania.

Hvordan kom du frem til ditt valg av studieretning?

Det var hun ene søsteren min som anbefalte Kunstskolen til meg, og fra der ble jeg enda mer fascinert av videokonseptet og jeg har alltid likt sosiale medier. Siste semester på Kunstskolen hadde vi et kurs i entreprenørskap, hvor jeg startet mitt eget firma, hvor det har vært greit å kunne mer om markedsføring og det administrative.

Hvor lenge har du kjent til ONF, og vært aktiv i organisasjonen?

Høsten 2019 var jeg på det første Høstseminaret til ONF som var mitt første møte med organisasjonen og våren 2019 ble jeg valgt inn i Valgkomiteen.

Hvorfor bestemte du deg for å stille til valg i ONF?

Jeg ønsket å engasjere meg i organisasjonen og gjøre en forskjell for fagskolesektoren.

Hva innebærer ditt verv i ONF (og evt. hva er ditt ansvarsområde)?

Valgkomiteens oppgaver går ut på å finne rette kandidater til rett verv, intervjue dem, skrive innstillinger og ha god kontakt med medlemslagene.

Hvordan planlegger du for å klare å kombinere jobb/studie med vervet i ONF?

Etter et veldig hektisk år med skole og mye jobb samtidig som vervet, ser jeg frem til det jeg tror blir en roligere høst jobbmessig. Så det kommer til å gå veldig bra.

Hva mener du er viktig for deg å prioritere i ditt arbeid i ONF fremover?

Finne gode og effektive metoder å være i kontakt med medlemslagene, gå gjennom vedtektene til valgkomiteen og holde dem oppdatert til en god standard for organisasjonens og komiteens del.

En av ONFs viktigste arbeidsoppgaver er å styrke studentdemokratiet ved fagskolene. Hva er et godt studentdemokrati for deg?

Et godt studentdemokrati for meg er engasjerte studenter, en skole som lytter til studentenes ønsker og at ting bli gjort på en rettferdig måte.

 Har du noen interesser/hobbyer du liker å gjøre på fritiden?

Jeg har ufattelig mange interesser og hobbyer, kort oppsummert går det i å bli underholdt, være kreativ, sosialisere meg og ta vare på meg selv.

Hva er det som motiverer/inspirerer deg?

Engasjerte mennesker motiverer meg, godhet mot andre, mennesker som vil ha noe mer ut av livet og gjør noe med det. Jeg har et godt nettverk rundt meg som både inspirerer og motiverer meg til å stå på og få gang på livet og det kreative jeg ønsker å drive med.

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Stikkord: