FagskuLAN 2022

FagskuLAN 2022  – 25 – 27.februar kl.18:00 

 

Er du interessert i gaming eller bare har lyst til å være sosial med andre studenter? Da bør du bli med på FagskuLAN den 25. – 27. Februar kl 18:00. Arrangementet blir streamet på twitch og vi ønsker alle velkommen til arrangementet. Arrangementet FagskuLAN er et sosialt tiltak for å skape flere møteplasser blant studenter etter lang tid med nedstening og lite sosial kontakt.
Det blir 4-5 store digitale konkurranser den helgen, på Warzone, Minecraft, Rocket League og Among US.  Om du skal være med på konkuranser må du melde deg på i forkant. Alle digitale konkurranser blir livestreamet gjennom Twitch: Studentfv. Du behøver derfor ikke spille for å være sosial!

Påmelding

Du kan melde deg på FagskuLAN helt frem til helgen 25 – 27. Om du skal være med i konkuranser anbefaler vi at du melder deg på i god tid. Man kan melde på et helt lag, hvis du deltar alene får du tildelt et lag før arrangementet. Du må ikke melde deg på konkurranser for å delta på arrangementet.
Du kan melde deg på via QR – koden ved siden av denne teksten hvor man blir sendt videre til en Google Forms. Etter påmelding vil dem få tilgang til Discord og informasjon vedrørende eventuelle konkurranser du melder deg på og et program for helga.


Inviter gjerne venner og del vår Twitch
Del gjerne våres Twitch der alt av konkurranser og gaming blir streamet!
Twitch: Studentfv

Er det flere spørsmål rundt FagskuLAN 2022 så er det bare å ta kontakt!

Arrangør av FagskuLAN.
Tom Alexander Østensen
Mail: tom.oestensen@fagskolestudent.no

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Stikkord: