Henning Skau valgt som ny leder av ONF

Landsmøtet ble dette året avholdt digitalt 19 – 21. mars, styrt fra Clarion Hotell & Congress Oslo Airport, i henhold til gjeldende smittevernregler.

Under landsmøte ble Henning Skau enstemmig valgt som leder for Organisasjon for Norske Fagskolestudenter. Skau er 25 år gammel og kommer fra Kongsberg. Han har god fartstid i organisasjonen som nestleder siden 2019. Skau har tidligere studert industriell digitalisering ved Fagskolen Tinius Olsen.

– Jeg takker landsmøtet for tilliten som leder av ONF, og gleder meg til å tiltre i rollen 1. juli i år. Det er en stor ære å få lov til å jobbe som leder av ONF, og jeg vil fortsette det gode arbeidet organisasjonen har gjort, jobbe enda tydeligere opp mot de politiske partiene og øke kontakten mellom medlemslagene. På fredag arrangerte vi en politisk debatt, og fikk høre at de politiske partiene var klare for mer konkret fagskolepolitikk. Det skal vi svare på! Under helgens landsmøte har vi vedtatt ny politikk, strategi og arbeidsprogram, som er med å stake ut kursen videre for ONF. Vi har mange store kampsaker som fagskolestudenter fremover, og jeg gleder meg til å lede dette arbeidet de to neste årene.

Thea Tuset ble under landsmøtet valgt som nestleder. Tuset er 28 år gammel fra Trondheim, men bor i dag i oslo. Hun studerer bachelor i billedkunst ved Kunsthøgskolen i Oslo, samtidig som hun er enkeltemnestudent ved Universitetet i Oslo. Tidligere studerte Tuset Visuell Kunst ved Einar Granum Kunstfagskole. Hun har god fartstid i organisasjonen. Tuset har sittet i Landsstyret siden 2018, og Hovedstyret siden 2019.

Erfaringen fra det digitale landsmøtet i fjor gjorde at årets digitale møte gikk så godt som knirkefritt for seg. I helgen har vi vedtatt nye styringsdokumenter som politisk plattform, arbeidsprogram og vedtekter. I tillegg ble det vedtatt en overordnet strategiplan for ONF, som er et nytt styringsdokument for organisasjonen. Strategiplanen tar for seg ONFs visjoner og mål, og hvordan vi skal oppnå disse.

Følgende tillitsvalgte ble valgt til følgende verv i ONF under landsmøtet:

Hovedstyret: Henning Skau (leder), Thea Tuset (nestleder), Silje Sørensen , Ingrid Marie Aare og Åse Nerol Kleven.

Landsstyret: Simen Hjerpaasen Eskerud, Bendik Mong, Tom Alexander Østensen, Tommy Raaen, Mathias Hillgren og Finn Jacobsen.

Kontrollkomiteen: Lennart Tveita og Vilja Houen Askelund

Valgkomiteen: Inger Johanne Tjelta Hivand og Marion Aaserud Dahlen


Skjermbilde av nye tillitsvalgte for perioden 2021-22. Fra øverste rad til venstre: Thea Tuset, Henning Skau, Marion Aaserud Dahlen, Bendik Mong. Fra andre rad til venstre: Tom Alexander Østensen, Åse Nerol Kleven, Silje Sørensen, Simen Hjerpaasen E…

Skjermbilde av nye tillitsvalgte for perioden 2021-22. Fra øverste rad til venstre: Thea Tuset, Henning Skau, Marion Aaserud Dahlen, Bendik Mong. Fra andre rad til venstre: Tom Alexander Østensen, Åse Nerol Kleven, Silje Sørensen, Simen Hjerpaasen Eskerud. Fra tredje rad til venstre: Ingrid Marie Aare, Marion Aaserud Dahlen, Vilja Houen Askelund, Mathias Hillgren. Fra nederste rad til venstre: Finn Jacobsen, Tommy Raaen, Lennart Tveita.

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Stikkord: