Still til valg i ONF

Fristen for å stille til valg i ONF nærmer seg. Torsdag 21. mai klokka 12 må alle som ønsker å stille til tillitsverv ha meldt sin interesse til valgkomiteen@fagskolestudent.no.

Alle som stiller til verv vil bli invitert til en samtale med valgkomiteen i løpet av torsdag 21. og fredag 22. mai.

Tillitsvalgte velges av landsmøtet 23. mai.

Det er kun fagskolestudenter og personer som nylig har vært fagskolestudenter som kan stille til tillitsverv, og det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper. Det blir gitt skolering til alle verv. Å ha tillitsverv i ONF er meningsfylt, sosialt og lærerikt, og hvis du lurer på om dette kan være noe for deg anbefaler vi å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Oversikt over verv
Hovedstyret i ONF har fem medlemmer, og står for daglig drift av organisasjonen. Hovedstyret består av leder, nestleder og tre hovedstyremedlemmer.

Landsstyret i ONF er den øverste ledelsen i organisasjonen mellom landsmøtene. I landsstyret sitter fem hovedstyremedlemmer og seks landsstyremedlemmer. De møtes ca 5 ganger i året for å peke ut retningen for organisasjonen.

Valgkomiteen er ansvarlig for å finne kandidater til verv i ONF. De jobber mest i tiden før landsmøtene, men er også med på alle arrangement i ONF i løpet av hele året. Valgkomiteen består av leder og to medlemmer.

Kontrollkomiteen er organisasjonens kontrollorgan, og består av leder og to medlemmer.

Har du spørsmål om tillitsvervene kan du kontakte leder av valgkomiteen, Marion Aaserud Dahlen, på valgkomiteen@fagskolestudent.no.

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Stikkord: