ONF ønsker Bårdar Akademiet velkommen som nytt medlemslag


Bilde: Bårdar Akademiet AS

Bilde: Bårdar Akademiet AS

Representant for Studentrådet Jonas Nystuen ser klare fordeler med å være organisert i en interesseorganisasjon for fagskolestudenter.

– Vi tenker at det å være en organisert fagskole gir oss en større stemme politisk og dermed gjør oss mer involvert i vår egen fremtid. Vi synes det er veldig bra at ONF jobber for å gjøre det mer verdt å velge fagskoler, og dermed stå mer likestilt med høyskolene, sier Nystuen.

Fagskolen Bårdar Akademiet blir det 25. medlemslaget i ONF og en av ni medlemslag i Oslo området. De har i dag 130 studenter og tilbyr studier innen dans og musikkteater som eneste fagskole i Norge.

Jonas Nystuen mener det er viktig at studiet er yrkesrettet og har lærere og studenter som er engasjerte i faget.

– Det blir et veldig godt klasse-, og studiemiljø av å være omringet av studenter som vil det samme og lærere som er dedikerte fagfolk. De har tverrfaglige prosjekter som en stor del av sin læringsfilosofi, noe som gjør at studentene får direkte bruk for kompetansen de får, forklarer Nystuen.

Bårdar samarbeider tett med bransjen de utdanner kandidater til. I snitt får 70 prosent av studentene relevant jobb etter fullførte studier. Både musikalen The Book of Mormon på Det Norske Teateret og Les Miserables på Folketeateret har tidligere Bårdar studenter på rollelisten.

ONF ser fram til å samarbeide med Studentrådet på Bårdar Akademiet.  

 

Kontakt: Stian Hjelle stian@fagskolestudent.no  T: 92867971

 

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Stikkord: