Vi feirer 10 000 medlemmer!

Organisasjon for Norske Fagskolestudenter har endelig 10 000 medlemmer og organiserer nå to tredjedeler av alle fagskolestudenter i Norge.

Vi har all grunn til å være fornøyd med å ha samlet 10 000 studenter i løpet av de fem årene ONF har eksistert. Vårt mål er å organisere alle studentene, gi medlemmene våre en trygghet i studietiden på fagskolen og jobbe for gjennomslag i deres saker.

I 2017 har ONF fått viktige politiske gjennomslag og vokst som organisasjon. Høyere yrkesfaglig utdanning har fått større anerkjennelse og satses på politisk. Studenter på fagskoler kan se fram til en ny fagskolelov høsten 2018 som på flere områder vil bedre studiehverdagen.

ONFs medlemmer studerer ved 29 offentlige og private fagskoler innenfor ulike fagretninger. Mediefag, økonomiske og administrative fag, kunst og kreative fag, helse- og oppvekst, samferdsel og tekniske fag. Det ferskeste medlemslaget er AOF Haugaland som har fagområdegodkjenning innenfor helse- og oppvekstfag. Tidligere i år ble Fagskolen i Vestfold, Norsk Fotofagskole, nettfagskolen NKI og Bårdar Akademiet medlem.

ONF ser frem til å fortsette arbeidet for fagskolestudentene i 2018. Vi vil prioritere oppfølging av lovendringer og ikke minst innføring av studiepoeng. I tillegg blir det viktig å samarbeide tettere med fylkene som nå får ansvaret både som eier og forvalter av ny tilskuddsordning til fagskolene.

Takk for støtten og et godt fagskoleår! 

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Stikkord: