Delta på ONFs Landsmøte 2016

Delta på ONFs Landsmøte 2016

ONF – Organisasjon for norske fagskolestudenter innkaller våre medlemmer til Landsmøtet 2016. Landsmøtet holdes på Sørmarka konferansehotell utenfor Oslo helgen 4-6 november. 

Sted: Sørmarka Konferansehotell, Oslo
Dato: 4-6 november 2016
Tid: fredag kl.16:30 til søndag 17.00.
Avreise: kl. 14:00 fra Oslo S på fredagen
Hjemreise: kl. 17:00 fra Sørmarka på søndag.

ONF sitt Landsmøte er det viktigste møtet for studentdemokratiet i fagskolen. Her møter studentrepresentanter for våre 7000 medlemmer for å diskutere og vedta politikken og arbeidsprogrammet som skal fremme fagskolestudentenes interesser i 2017.  

I 2016 har ONF deltatt i debatten om fagskolens framtid og vært tydelige på hva studentene mener vil styrke fagskolen. Vi har fått flere studentrettigheter, men venter fortsatt vi på en stortingsmelding som skal avgjøre framtiden vår. På Landsmøtet i november til ONF er studentenes anledning til å si sin mening.

Helgen vil starte med et seminar som gir deltakere en innføring i ONF, fagskolepolitikk, og Landsmøte deltakelse. Vi vil og ha workshops for å diskutere og utarbeide forslag til organisasjonens politiske plattform og arbeidsprogram. På lørdagen åpner Landsmøtet og vi følger sakslisten til møteslutt på søndag. Det blir sosialt samvær og festligheter på kveldstid både fredag og lørdag. 

Nødvendig informasjon for deltakelse kan du laste ned her. 
Innkalling og praktisk informasjon
Sakspapirer til Landsmøtet 2016
Program for seminar og Landsmøtet 2016

Vel møtt!

 

 

 

 

Del:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Stikkord: