Praktisk informasjon

Hvem kan delta?

Studentrådet på ONFs medlemslag velger 2 representanter som stiller på Landsmøtet. En student skal ha delegatstatus med forslags-, tale- og stemmerett og den andre observatørstatus med tale- og forslagsrett. Disse må være fagskolestudenter.

Studentråd som har behov for flere deltakere kan kontakte Hovedstyret om dette. Vi har et begrenset antall gjesteplasser.

Støttemedlemmer og enkeltmedlemmer kan delta med observatørstatus på Landsmøtet.

 

Sakspapirer til Landsmøtet

På Landsmøtet skal deltakerne behandle alle sakene på sakslisten. Hver sak har sitt eget sakspapir slik at det blir lettere å forberede i forkant av møtet og følge saken på Landsmøtet. Sakspapirene med alle innsendte forslag vil sendes ut med andre innkalling, fire uker før Landsmøtet.

 

Reisekostnader for deltakere

ONF dekker buss til Sørmarka fra Oslo S, og opphold på Sørmarka konferansehotellfor medlemslag og enkeltmedlem. Oppholdet inkluderer overnatting og alle måltider forhåndsbestilles av ONF.

Fagskolene eller studentrådet må dekke reisekostnader fra fagskolen til Oslo S på fredagen og hjemreisen på søndag fra Oslo S. Vi oppfordrer administrasjonen ved fagskolen til å dekke reisen, dersom studentrådet ikke har egne midler.

 

Reise til og fra Sørmarka  

Sørmarka konferansehotell ligger på Siggerud 30 minutter utenfor Oslo i landlige omgivelser. Se http://www.sormarka.no/ for mer informasjon. Vi har felles avreise med buss fra Oslo S til Sørmarka fredag 3. november kl. 14:00, og felles avreise fra Sørmarka til Oslo S søndag 5. november kl. 17:00. Bussen vil stå utenfor hovedinngangen til Thon Hotell Opera, Dronning Eufemias gate 4. 

 

Påmelding til ONF Landsmøtet 2017

For å melde dere på Landsmøtet 2017 sender dere en epost til post@fagskolestudent.no. I eposten bekrefter dere at dere deltar fra 3. til 5. november og oppgir navn på representantene som skal delta, deres telefonnummer og epostadresser, og eventuelle allergier eller spesielle matbehov. Fristen for påmelding er fredag 13. oktober.

Påmelding til Landsmøtet 2017 er bindene, og fagskolen eller studentrådet må selv dekke utgiftene for opphold om representantene ikke dukker opp.

 

Spørsmål?

Ta kontakt med Hovedstyret om du har spørsmål om Landsmøtet. Vi er tilgjengelige på telefon 458 427 43 og post@fagskolestudent.no

Vi vil dele informasjon om Landsmøtet på våre nettsider www.fagskolestudent.no, og på sosiale medier på @OrganisasjonforNorskeFagskolestudenter på facebook og @fagskolestudent på instagram.