Påmelding til ONFs landsmøte

Her kan du melde deg på ONFs landsmøte 2018. Påmeldingsfristen er 1. oktober.

Påmeldingen er bindende. Deltakere som melder seg av etter påmeldingsfristen eller lar være å møte opp på landsmøtet må selv dekke prisen for overnatting og måltider.

Du kan lese mer om landsmøtet her.

Har du spørsmål om landsmøtet kan du kontakte oss på post@fagskolestudent.no eller 458 42 743.

Samtykke *
Ved påmelding lagrer ONF informasjon om deg som er nødvendig for å gjennomføre landsmøtet. ONF lagrer ditt navn, kontaktinformasjon og studiested, og informasjon om spesielle matbehov eller andre hensyn vi bør ta. Vi samler ikke inn informasjon uten samtykke fra deg. Informasjonen lagres sikkert, og tilgang til den er begrenset til personer som arbeider med gjennomføring av arrangementet. Etter at arrangementet er avsluttet, sparer vi informasjon om deltakerne i en begrenset periode, og aldri mer enn 12 måneder. Sensitive personopplysninger, for eksempel om helse (allergier, medisiner) blir slettet umiddelbart etter at arrangementet er avsluttet.
Samtykke til fotografering
Under landsmøtet vil det bli tatt noen bilder i landsmøtesalen og et gruppebilde. Bildene brukes kun til ONFs eget informasjonsarbeid. Bildene blir ikke solgt eller gitt videre til andre.

 

ONFs landsmøte 

2. til 4. november 2018

Thon Hotel Oslo Airport
Balder allé 2
2060 Gardermoen